Sterallures komt met voorstelling Zwart IJs

 

21-03-2025 t/m 23-03-2025

'Ontsnap naar een Wereld van Magie en Mysterie met de Musical Zwart IJs'.

 

Zo kondigt Musicalvereniging Sterallures de voorstelling Zwart IJs aan die in maart 2025 op de planken wordt gezet in Woerden. Het gaat eigenlijk om twee producties die zowel jong als oud zullen betoveren.

 

**Zwart**

 

Bereid je voor op een hilarische en hartverwarmende reis met je favoriete excentrieke familie. 'The Addams Family' brengt de geliefde karakters Gomez, Morticia, Wednesday, Pugsley, Fester en meer tot leven in een gloednieuw avontuur vol verrassingen. Geniet van de unieke mix van humor, muziek en een beetje griezeligheid terwijl de familie te maken krijgt met onverwachte wendingen en hartverwarmende momenten. Deze musical is een feest voor alle leeftijden en zal je laten lachen en meeslepen met zijn charmante en soms bizarre personages.

 

**IJs**

 

Beleef de magische wereld van Arendelle in de adembenemende musical. Laat je meevoeren door de onvergetelijke muziek, schitterende kostuums en het meeslepende verhaal van Elsa, Anna, en hun vrienden. Zie hoe Elsa haar krachten leert omarmen en hoe de band tussen zussen sterker is dan welke vloek dan ook. 'Ijs' is een visueel en muzikaal spektakel dat je hart zal verwarmen en je verbeelding zal prikkelen. Dit tijdloze verhaal over liefde, moed en het vinden van je ware zelf is een absolute must-see voor het hele gezin.

Mis deze unieke kans niet om twee van de meest geliefde verhalen live op het toneel te zien! Reserveer nu je tickets en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol magie en mysterie.

 

Wie: Musicalvereniging Sterallures

Wat: Zwart IJs

Locatie: Het Klooster, Wilhelminaweg 7, 3441XB Woerden

Datum of data: 21-22-23 maart (avondshows, tijden ntb)

Entreeprijs: € 17,50

Kaarten: tzt verkrijgbaar via https://www.kloosterwoerden.nl

Info: https://www.sterallures.com

 

 
21-03-2025 t/m 23-03-2025 - Musical - Sterallures komt met voorstelling Zwart IJs
Delen: